Busreis Busreis

In augustus/september wordt een reisje voor senioren van de Bronkerk en uit Ugchelen gehouden, georganiseerd door de diaconie. Wilt u hieraan deelnemen, neem dan contact op met:  Wim van Drunen, tel. 055 - 534.23.05

 
Terugblik busreis Senioren 2015 Terugblik busreis Senioren 2015Op donderdag 24 september verzamelden ruim 50 deelnemers zich voor de jaarlijkse busreis georganiseerd door de diaconie van de Bronkerk. Na een uitstekende lunch in de Duiker vertrok de bus richting het historische vissersplaatsje Elburg. Deze Hanzestad heeft een rijk verleden en is eind 14 eeuw zelfs verplaatst vanwege overlast door overstromingen. In de mooie haven van Elburg stapten we over op salonboot Caroline. Tijdens de rondvaart over het Veluwemeer was de catering prima en konden we genieten van het uitzicht en de vele watervogels die ons land rijk zijn. Na deze boottocht gingen we via een toeristische route via Nunspeet en Vierhouten naar Terwolde.
In brasserie Kriebelz werden we hartelijk ontvangen en kregen we een heerlijk 3-gangen diner geserveerd. Na het diner werden we door chauffeur Jaap keurig weer afgezet bij de Bronkerk. Het was weer een gezellige en leerzame reis.

Namens het College van Diakenen, Nelly de Boer en Wichard Bruinink.

 
Busreis Senioren 2013 Busreis Senioren 2013

Op donderdagochtend  5 september verzamelde een 30 -tal deelnemers en begeleiders van de senioren busreis zich bij de Bronkerk. Na een kopje koffie en iets lekkers vertrokken we rond  10 uur om op weg te gaan naar Broek op Langedijk.  Ons doel van deze dag was het museum Broeker Veiling in Noord-Holland.
De ruim 1,5 uur durende reis verliep prima mede door de gezellige buschauffeur, Ronald, die ons gedurende de reis van alles vertelde over de plaatsen en gebouwen die we tijdens de rit passeerden.

lees meer »
 
Busreis senioren 2012 Busreis senioren 2012

Op donderdag 30 augustus vertrok om 10 uur een touringcar van de firma Visscher met iets meer dan 40 personen vanuit Ugchelen richting het westen. De eerste hobbel, een opgebroken weg voor de Bronkerk, was toen al soepel genomen.
Eerste bestemming voor deze door de Diaconale Raad georganiseerde seniorenreis, was de Simonehoeve te Katwoude, vlakbij Volendam.

lees meer »